Zorgeloos ondernemen


Zorgeloos overstappen

Maak kennis van de unieke overstapservice van Fides MKB

Maak kennis met de unieke overstapservice van Fides MKB

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw boekhouding bij een ander accountantskantoor onder te brengen. Bent u opzoek naar een nieuw kantoor of wilt u uw eigen boekhouding onder brengen bij een professioneel boekhoudkantoor maar denkt dat dit veel gedoe met zich meebrengt?

Maak kennis met onze unieke overstapservice waarmee wij uw administratie zonder problemen in kunnen overzetten.

Uw persoonlijke accountant

Bij Fides MKB accountants gaat het om U. Wij willen weten wat u beweegt en wij geloven dan ook in relaties waar het zakelijke en persoonlijke hand in hand gaan. Niet alleen in goede tijden maar ook wanneer het wat minder meezit.

Opzetten boekhouding

Een goede boekhouding geeft inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Fides MKB ondersteunt beginnen de ondernemers met het opzetten van een goede administratie.

Bij Fides MKB kunt u terecht voor de ondersteuning die u wenst. Zo kunnen wij de gehele boekhouding voor u verzorgen op maandelijkse of op jaarlijkse basis. Hierbij maken wij altijd prijsafspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Waarom Fides MKB?

Als ondernemer weet U wat voor diensten een accountant kan bieden. Echter de manier van uitvoering onderscheidt Fides MKB van andere organisaties.

Wij vinden dat ondernemen ook te maken heeft met emoties en persoonlijke ambities. Bij onze relaties gaat het zakelijke en persoonlijke hand in hand. Fides MKB is een flexibele organisatie en staat voor kwalitatieve dienstverlening tegen een betaalbare prijs.

Online boekhouding

Online boekhouding

Ook voor Online Boekhouden kunt u terecht bij Fides MKB.

Wij werken nauw samen met verschillende leveranciers van Online Boekhoud pakketten en kunnen u dan ook deskundig adviseren welke pakket voor u het beste geschikt is.

Indien u voor Online boekhouden met Davilex kiest dan is dit geheel gratis, wij vergoeden namelijk uw abonnementskosten. Dit betekent voor u een besparing. Informeer naar onze algemene voorwaarden voor gratis deelname.

Bij deelname krijgt u van ons een unieke inlogcode met wachtwoord waarna u direct aan de slag kunt. Wij kunnen uw administratie op afstand monitoren en corrigeren. Hierin mag u van ons een actieve houding verwachten. Neemt u gerust contact met ons op voor een demonstratie of nadere uitleg.

Onze diensten

Fides MKB verricht de werkzaamheden die u van een accountantskantoor mag verwachten. Wij zijn u van dienst op de volgende gebieden:

Liquiditeitsprognoses

Jaarrekeningen

(Online) boekhouden

Salarisadministratie

Detachering personeel

Fiscaal advies

Voor wie wij werken

Wij werken voor ZZP’ers  en MKB klanten in verschillende sectoren. Bij ons is echter iedere klant uniek en krijgt onze volle aandacht.

Bouw

Transport

Medische sector

Detailhandel

Horeca en recreatie

Dienstverlening

Fides MKB accountants met focus op de toekomst

Fides MKB is uw MKB accountant.

Wij staan voor professionele dienstverlening. U bent daarom welkom in onze vestiging:

Hardenberg

Koningsspil 32
7773 NK Hardenberg

Telefoon: 0523 – 234470
Email: info@fidesmkb.nl

Wilt u meer informatie over onze overstapservice? Vul onderstaande velden in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Uw bericht