Zorgeloos ondernemen


Over Fides MKB

Fides MKB Accountants wil zich duidelijk onderscheiden van andere accountantsorganisaties. Bij Fides MKB gaat het om uw visie, deze is leidraad bij de uitvoering van onze werkzaamheden.

Accountants met focus op de toekomst

U als ondernemer weet wat voor diensten een accountant kan bieden. Echter de manier van uitvoering onderscheidt Fides MKB van andere organisaties.

 

Wij vinden dat ondernemen ook te maken heeft met emoties, persoonlijke ambities en toekomstvisie. Bij onze relaties gaat het zakelijke en persoonlijke hand in hand.

 

Fides MKB is een flexibele organisatie welke staat voor kwalitatieve dienstverlening tegen een betaalbare prijs. Werkzaamheden worden tegen vaste prijzen en door middel van beproefde werkprogramma’s uitgevoerd. Bij Fides MKB krijgt u op voorhand duidelijkheid omtrent uitvoering en prijsstelling. Fides MKB is per 1 januari 2015 gelieerd aan Hendriksen Accountants en Adviseurs, zie ook www.Hendriksen.nl.

Onze diensten

Fides MKB verricht de werkzaamheden die u van een accountantskantoor mag verwachten. Wij zijn u van dienst op de volgende gebieden:

Liquiditeitsprognoses

Jaarrekeningen

(Online) boekhouden

Salarisadministratie

Detachering personeel

Fiscaal advies

Voor wie wij werken

Wij werken voor ZZP’ers  en MKB klanten in verschillende sectoren. Bij ons is echter iedere klant uniek en krijgt onze volle aandacht.

Bouw

Medisch

Transport

Detailhandel

Horeca en recreatie

Dienstverlening

Uw MKB accountant

Fides MKB is een accountantskantoor met sterke wortels in Oost-Nederland. Wij verstaan de taal van de lokale ondernemers.

Centraal gelegen in Hardenberg adviseren wij onze klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf uit de regio van Coevorden, Dedemsvaart,  Zwolle, Almelo, Vriezenveen, Raalte, Ommen en daar buiten.

Uw accountant met focus op de toekomst

Fides MKB is uw MKB accountant.

Wij staan voor professionele dienstverlening. U bent daarom welkom in onze vestiging in:

Hardenberg

Koningsspil 32
7773 NK Hardenberg

Telefoon: 0523-270648
Email: info@fidesmkb.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Uw bericht