Zorgeloos ondernemen


Liquiditeitsprognose

Fides MKB verzorgt uw liquiditeitsprognose

Een liquiditeitsprognose is tegenwoordig een must bij elke financieringsaanvraag. Tevens is de prognose een goed hulpmiddel bij het uitkeren van dividenden en het plannen van investeringen.

Fides MKB levert niet alleen de tools om uw toekomst in beeld te kunnen brengen, maar wordt ook ingeschakeld voor het  beoordelen van financiële vraagstukken in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze toegevoegde waarde daarbij is dat we het vermogen hebben om vanuit de onderneming te denken en van daaruit te adviseren over de financiële vertaalslag en concrete oplossingen kunnen aanleveren die uw bedrijfsvoering moeten verbeteren. Vaak heeft dit te maken met het oplossen van liquiditeitsvraagstukken.

Toekomstgericht adviseren

Het onderscheid dat we kunnen maken is dat we toekomstgericht adviseren en met behulp van onze tools uw toekomst razendsnel en nauwkeurig in beeld kunnen brengen. Door een directe aansluiting op uw administratie zijn we in staat om u periodiek te volgen en bij te staan in uw beslissingen over de toekomst. Geen onnodig tijdverlies door controle van de uitkomsten, maar juist doeltreffende besprekingen over de uitgangspunten van het bedrijfsbeleid.

Effectief, omdat er direct inzicht bestaat in de financiële consequenties van beleidswijzigingen. De toegevoegde waarde van de dienstverlening neemt hierdoor toe.

De meest gebruikte toepassingen in onze advisering zijn:

  1. Krediet- en subsidie-aanvragen
  2. Prognosetool voor forecasten
  3. Financiële analyse
  4. Professionele rapportages
  5. Investeringsplanning

Hierbij maakt Fides MKB gebruik van FinForce Software.

Uw accountant met focus op de toekomst

Fides MKB is uw MKB accountant.

Wij staan voor professionele dienstverlening. U bent daarom welkom in onze vestiging:

Hardenberg

Koningsspil 32
7773 NK Hardenberg

Telefoon: 0523-270648

Email: info@fidesmkb.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over liquiditeits vraagstukken

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Uw bericht