Zorgeloos ondernemen


Eenvoudig boekhouden

Bij Fides MKB kunt u terecht voor verschillende (online) boekhoudpakketten.

Zorgenloos ondernemen met onze (online) boekhoud programma's

Online boekhouding

Fides MKB is gespecialiseerd in verschillende (online) boekhoud pakketten.

Zo werken wij standaard o.a. met Exact, Cash, Snelstart, Davilex en Finforce. Door onze ervaring kan Fides MKB u volledig adviseren en ondersteunen in het gebruik van deze pakketten.

Wij kunnen uw administratie op afstand monitoren en corrigeren. Dit geeft u zekerheid en vertrouwen. Voor  het monitoren mag u van ons een actieve houding verwachten.

Neemt u gerust contact met ons op voor een demonstratie of nadere uitleg.

Heeft u liever uw gehele boekhouding uitbesteed? Dan zijn wij u natuurlijk graag ten dienste.

Voordelen online boekhouden

Exact, Cash Software of Davilex Software kunnen wij u tevens ook online aanbieden. Indien u voor Online boekhouden met Davilex kiest dan is dit geheel gratis, wij vergoeden namelijk uw abonnementskosten. Dit betekend voor u een besparing. Informeer naar onze algemene voorwaarden voor gratis deelname.

Bij deelname krijgt u van ons een unieke inlogcode met wachtwoord waarna u direct aan de slag kunt.

Wanneer u kiest voor online boekhouden dan kunnen wij uw administratie op afstand monitoren en corrigeren. Dit is wel een zo’n fijn gevoel.

Uiteraard mag u hierin van ons een pro-actieve houding verwachten. Neemt u gerust contact met ons op voor een demonstratie of nadere uitleg.

Finforce: de uitkomst voor uw toekomst!

Finforce

Een goed onderbouwd financieel plan is goud waard voor uw kredietaanvraag bij de bank!

Als ondernemer bent u constant bezig met uw toekomst. Met een sterk wisselende cashflow, door sterke groei of seizoensgevoeligheid, wilt u weten hoe uw liquiditeit er straks voor staat.

Als u nieuwe kansen ziet, wilt u inzicht in de gevolgen van investeringen in nieuwe activiteiten of een groter pand. Voor elke ondernemingskeuze is een goed zicht op de financiële gevolgen essentieel. Dat maakt FinForce tot dé uitkomst voor de toekomst van uw bedrijf.

Onze leveranciers

Davilex

Davilex is een dynamisch en toonaangevend Nederlands softwarebedrijf met internationale aspiratie. Sinds 1987 ontwikkelt en vermarkt Davilex financiële administratieve software voor het Klein- en Middenbedrijf, verenigingen en stichtingen en consumenten.

Cash

Cash bedrijfssoftware biedt eenvoudige administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. De software is modulair van opzet, waardoor de gebruiker zelf naar wens het administratieve pakket samenstelt. De modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

Snelstart

Snelstart biedt voor iedere ondernemer een facturering en boekhoud pakket. Het aantal gebruikers is de afgelopen jaren uitgegroeid tot ruim 50.000. Zij worden ondersteund door ruim 2.700 accountants- en administratiekantoren waaronder Fides MKB.

Exact

Exact is met meer dan 1500 medewerkers een van de grotere spelers op de markt van (online) boekhoud software. Zowel starters als MKB bedrijven maken gebruik van de kennis die Fides MKB heeft van de programma’s van Exact.

Onze diensten

Fides MKB verricht de werkzaamheden die u van een accountantskantoor mag verwachten. Wij zijn u o.a. van dienst op de volgende gebieden.

Liquiditeitsprognoses

Jaarrekeningen

(Online) boekhouden

Salarisadministratie

Detachering personeel

Fiscaal advies

Voor wie wij werken

Wij werken voor ZZP’ers  en MKB klanten in verschillende sectoren. Bij ons is echter iedere klant uniek en krijgt onze volle aandacht.

Bouw

Medisch

Transport

Detailhandel

Horeca en recreatie

Dienstverlening

Fides MKB accountants met focus op de toekomst

Fides MKB is uw MKB accountant.

Wij staan voor professionele dienstverlening. U bent daarom welkom in onze vestiging:

Hardenberg

Koningsspil 32
7773 NK Hardenberg

Telefoon: 0523-270648
Email: info@fidesmkb.nl

Contacteer ons

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Uw bericht